Vanaf 1 september 2016 is de oprichting van onze Duitse vestiging NTP GmbH met als vestigingsplaats Emsbüren in Nordrhein Westfalen een feit. Door de toenemende activiteiten op het gebied van In Situ bodemsaneringen in Duitsland is dit een volgende stap in onze buitenland strategie.

 

Daarnaast is begin september onze nieuwe projectmanager voor Duitsland de heer Ulrich Todorski begonnen. Naast onze huidige medewerker in Duitsland op algemeen acquisitair gebied, de heer Peter Kleinlinger, zal Ulrich Todorski projectacquisitie en de begeleiding van projecten in uitvoering op zich nemen.

 

Ulrich is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van bodemsaneringen in Duitsland. In de eerste jaren als technicus en later als projectleider bij conventionele bodemsaneringen en op het gebied van waterreinigingstechnieken. Met deze ervaring wil NTP haar innovatieve saneringsconcepten BEAT® en Perozone® en haar expertise betreffende saneringstechnieken gericht op aërobe- en anaërobe biologie, directe injectie en In Situ Chemische Oxidatie aanbieden op de Duitse markt.

 

Heeft u vragen met betrekking tot deze ontwikkelingen in Duitsland, neem gerust contact op met één van onderstaande personen.

 

Ulrich Todorski
u.todorski@ntp-enschede.nl
+49 172 108 2328 

 

Gerard Borggreve
g.borggreve@ntp-enschede.nl
+31 6 5342 8252  

 

Hans Wiggers
h.wiggers@ntp-enschede.nl

+31 6 5341 5525